Een evenement aanmelden

Om een evenement aan te melden kunt u zich registreren op Verkeersregelaarsexamen.nl. U ontvangt vervolgens een e-mail met een activatielink. Als deze is bevestigd, dan kunt u inloggen. Indien u reeds een account heeft, dan kunt u verder gaan met onderstaande stappen.

U kunt op de volgende wijze een evenement aanmelden, zodat u een toegangscode (bijvoorbeeld de deelnemerscode) kunt regelen:

  • Na het inloggen ziet u bovenin open takenmenu. Hier staan alle taken die u kunt uitvoeren, waaronder “evenement aanmelden”.
  • Als uw gemeente (nog) geen toegang tot de landelijke database bij SVNL, dan wordt u gevraagd om een schriftelijke toestemming van de gemeente te uploaden. Het bestand mag niet groter zijn dan 2 MB en dient een PDF of JPEG bestand te zijn en u kunt slechts 1 document uploaden.
  • Als uw gemeente al wel toegang tot de landelijke database heeft,  hoeft u verder niets te doen. Uw gemeente verleent u via de site toestemming voor het evenement en het aantal op te leiden verkeersregelaars. Na acceptatie van de aanmelding ontvangt u een e-mail waarin staat dat er een toegangscode voor u klaar staat in het takenmenu onder verkeersregelaars uitnodigen.

Wat vond u van dit artikel?